Bättre presentationer på jobbet? Lär av Ola Salo.

Talarskola för knävsvaga
Rockstjärnans hemlighet du kan använda när du presenterar på jobbet.

Hur ska du hantera nerverna, när du leder ett möte eller presenterar på jobbet? ”Försök vara cool…” är det råd som ges ibland.

Men cool betyder inte det kylig? Vill vi framstå så? I tonåren kunde cool vara ett sätt att inte sticka ut, vad som helst för att bara överleva. Men vi som klarade de hemska åren i åttan vill kanske ha ut mer av livet än att enbart vara coola? Vad är då motsatsen till att vara cool och sval? Det är att väga utstråla värme, energi: som solen – vårt solsystems stjärna.

Ola Salo, frontmannen i The Ark, sade en gång i en intervju att ”En stjärna… det är en himlakropp som utstrålar ljus, värme och sprider energi! Han fortsatta: Rockindustrin är tyvärr full av coola sångare som får maximal utdelning på minimal insättning… Sådan vill jag inte vara,” sade Ola. Låt oss lära av honom. Sprid energi. Värme. Och publiken kommer att älska dig för det. Och ge värme, kärlek och uppskattning tillbaka.

Dela:

VI ÄR FRID & FREUD

Vi håller kreativa utbildningar i modern retorik och kommunikation. Har ni en kommunikationsutmaning så matchar vi den med en lösning.

lasse (at) fridfreud.se