Våra kurser

Träning fäster bäst

På Frid & Freuds kurser får du och dina kollegor öva er att samarbeta, eller med teaterns språk spela i en och samma föreställning. Med min långa erfarenhet från film, teater, näringsliv och pedagogik blir det träning och inte föreläsning. 

Föreläsningar i all ära. Men bara handfast träning utanför boxen kan ge insikter och upplevelser för livet.

Vad skulle det betyda för dig att bli en inspirerande talare, och motivera medarbetare till att lyssna och ta egna initiativ? 

Hur skulle det kännas att tryggt kunna övertyga på föräldramötet? 

Eller, vad skulle det innebära att våga hålla tal på barndomsvännens bröllop?

Förbättra kundens upplevelse och träna er att ge service i toppklass: i telefon, på sociala medier och vid verkliga möten. Öva er att hantera klagomål på ett konstruktivt sätt som sparar både tid och energi.

Vill du bli bättre på att ta itu med samarbetsproblem, uttrycka dina känslor, ge konstruktiv feedback och snabbt hantera problem face to face? Samtidigt som du kommunicerar utan att skuldbelägga?

I två olika föreläsningar med prova-själv-övningar får du nycklarna. Med utgångspunkt från Transaktionsanalys, en psykoterapeutisk teori och det konkreta Giraffspråket, en beprövad kommunikationsmodell, får du  tekniker till att hantera konflikter och energitjuvar på kontoret, i skolan eller… hemma. 

Den populära workshopen “Chefens svåra samtal” ger dig som är chef möjlighet att förstå och hantera besvärliga personer. Du gör det genom att träna med professionella skådespelare som agerar medarbetare.

Kom ut ur komfortzonen på kickoffen! Prova på improvisationsteater – den lekfulla konsten att snubbla, skratta och bli en kreativ grupp av bara farten.

Kompetensutveckling Online

  • Retorik kurs – Talarskola för knäsvaga. Perfekt för dig som vill träna i egen takt. (Kontakta oss!)
  • Engagera och leda – på distans. Om konsten att hålla webinarier och skapa gruppkänsla även när kollegorna jobbar hemifrån. (Mer aktuell nu, än någonsin. Kontakta oss så berättar vi mer.)
  • Konflikthantering – För dig som vill få egna nycklar och tekniker till att ta itu med samarbetsproblem, uttrycka dina känslor, ge konstruktiv feedback face to face med mera. (Ring eller maila för offert!)
DIGITALA
KURSER

Vill du få reda på mer om Frid & Freuds erbjudanden? 

VI ÄR FRID & FREUD

Vi håller kreativa utbildningar i modern retorik och kommunikation. Har ni en kommunikationsutmaning så matchar vi den med en lösning.

lasse (at) fridfreud.se