Våga tala

Våga tala kurser

Varför fångar en del personer vårt intresse, medan vi somnar så fort andra öppnar munnen?

Det handlar om träning. Modiga och bra talare föds inte – de övar. Det kan du också göra. Det talade ordet förblir en nyckel till framgång, i karriären men även privat. 

Vad skulle det betyda för dig att bli en inspirerande talare, och motivera medarbetare till att lyssna och ta egna initiativ? 

Hur skulle det kännas att tryggt kunna övertyga på föräldramötet? 

Eller, vad skulle det innebära att våga hålla tal på barndomsvännens bröllop?

Våga tala inför grupp

Hjärtklappning när du ska presentera på jobbet? Snudd på panikångest när din dragning avbryts? Då är du inte ensam. Vi som arbetar på Frid & Freud kommer från teatern. Vi vet hur scénskräck kan kännas. Men vi har också lärt oss hantera rampfebern eller glossofobin. Och den tekniken får du träna i vår trygga grundkurs Talarskola för knäsvaga. 

Bemästra din scenskräck och vinn publikens förtroende med en beprövad steg för steg modell som hjälper dig att bli en trygg och säker talare.

Retorikutbildning

Med Frid & Freuds retorikutbildningar övar du upp din förmåga att charma åhörare, argumentera för din sak, och kunna ge svar på tal i oväntade situationer.

Bli en bättre talare

Frid och Freud erbjuder följande Våga tala kurser: 

Våga tala kurs Malmö

Känner du olust inför att tala offentligt, men vet att du har så mycket viktigt att tillföra på din arbetsplats? Men, att lämna familj och jobb för en kurs i Stockholm, det går inte in i vardagspusslet? Då är vår Våga tala kurs i Malmö lösningen. Frid & Freud kommer till er och leder Talarskola för knäsvaga som företagsintern kurs.

Gratis e-bok!

Ordning och reda – för din dragning på freda? Eller pitcha med glans? Utan tråkig distans?

För att slippa uppfinna hjulet – Hämta Frid & Freuds 48 snabba tips för att lyckas som talare.

Konkreta tips baserade på 25 års erfarenhet. Inklusive “förberedelserna som gör dig redo för ett fantastiskt framförande” och “så vässar du din leverans och trollbinder publiken”.

48 snabba tips att lyckas som talare!

Fyll i dina uppgifter nedan och klicka på knappen, så får du e-boken direkt!.

VI ÄR FRID & FREUD

Vi håller kreativa utbildningar i modern retorik och kommunikation. Har ni en kommunikationsutmaning så matchar vi den med en lösning.

+46 70 820 10 08

lasse (at) fridfreud.se